A murit în timp ce vorbea cu fiul la telefon!

0



Caz șocant petrecut, duminică seara, în comuna Oarja. Trupul unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost descoperit într-o fântână adâncă de circa 20 de metri. Orice încercare a echipajelor de salvare de a-l readuce la viață s-au dovedit fără efect. Polițiștii au stabilit că este vorba de un accident. Bărbatul a căzut în fântână în timp ce vorbea cu fiul la telefon.


Duminică seara, în jurul orei 22.30, un apel anunța la 112 că la Oarja, Ilie N. a căzut într-o fântână. Cea care cerea ajutor era soția victimei. Au intervenit de urgență pompierii de Detașamentul Bradu, cu trei echipaje dar și polițiști din cadrul Secției Rurale Albota. „La fața locului s-au deplasat 3 echipaje cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Din păcate, persoana de 52 de ani nu mai prezenta semne vitale de viață, iar aceasta a fost extrasă de către un pompier care a coborât asigurat în fântâna adâncă de aproximativ 20 de metri. Paramedicii SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș i-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns.” au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Fiul şi-a sunat mama şi i-a cerut să verifice

Mai bine de o oră s-au luptat medicul de pe echipajul ambulanţei să-l readucă la viaţă pe bărbat, dar nu a reuşit, în cele din urmă fiind declarat decesul. În timpul anchetei demarate, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla în curte şi vorbea la telefon cu fiul său. La un moment dat, convorbirea s-a întrerupt! Fiul a sunat din nou, crezând că apelul s-a închis din cauza reţelei. Tatăl nu i-a mai răspuns. Atunci, fiul şi-a sunat mama, care era în casă, şi i-a zis că meargă să vadă ce se petrece. Femeia a găsit telefonul soţului căzut lângă fântâna din curte. Imediat a făcut descoperirea sumbră cumplită. A sunat la 112 şi a cerut ajutor!

Poliţiştii cred că a fost un accident

După ce a fost declarat decesul bărbatului, oamenii legii au făcut cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a survenit moartea acestuia. În urma audierilor şi a relatărilor localnicilor, oamenii legii cred că este vorba de un accident. Bărbatul nu era cunoscut cu afecţiuni, nu avea probleme de altă natură, nu a mai avut tentative de suicid, ba mai mult, nu avea tensiuni în familie.
În cursul zilei Ilie N. a mers cu maşina la Piteşti, şi-a luat soţia de la serviciu şi au mers împreună acasă, fiind o zi obişnuită în familie. Atunci când a avut loc tragedia, erau doar cei doi soţi acasă. Localnicii au povestit că deseori l-au văzut pe bărbat stând pe marginea puţului din curte în timp ce fuma. Nu este exclus care acesta să fi stat pe fântână în timp ce vorbea și în acel timp să fi căzut pe spate în fântâna adâncă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.