Contabil în arest pentru şantaj!

0
0



Acuzat de şantaj, contabilul şef al unui club sportiv din Argeş, a fost prins în flagrant în timp ce lua banii în schimbul tăcerii lui. A pretins bani ca să păstreze secretul unei relaţii extraconjugale despre care ştia. Bărbatul a fost dus în faţa instanţei şi a fost plasat în arest la domiciliu. Nu are voie să ia legătura nici cu victima nici cu martorii. 


„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Pitești, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunii de șantaj. Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani ar fi pretins sume de bani pentru a nu dezvălui o relație extraconjugală pe care persoana vătămată o avea. În seara zilei de 05 mai a.c., cel în cauză a fost depistat în flagrant delict, în timp ce primea suma de 5.000 de euro de la persoana vătămată. Ulterior, la domiciliul persoanei bănuite a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă și suma de 8.000 de lei. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, a transmis IPJ Argeş.

Cerea bani ca să nu spună că victima are amantă

Bărbatul este contabil şef la un club sportiv din judeţul nostru. Aflase că un bărbat din Topoloveni are o amantă şi i-a pretins acestuia bani ca să nu dezvăluie familiei şi cunoscuţilor lui relaţia extraconjugală. M.M., de 47 de ani, a fost dus la Judecătoria Topoloveni cu propunerea arestării la domiciliu. În faţa instanţei acesta a cerut măsura controlului judiciar dar cererea lui a fost respinsă. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni (…) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând de la data de 06.05.2022 şi până la data de 04.06.2022, inclusiv, a inculpatului M. M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj (…) pe durata arestului la domiciliu impune inculpatului M. M. obligaţia să nu părăsească imobilul unde locuieşte efectiv, respectiv cel din (…), fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura şi în faţa căruia se află cauza.” au decis judecătorii. Sentința nu este definitivă putând fi atacată cu apel. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.