La 16 ani şi bătut concubina de 18 ani!

0
1



Un mascul feroce, în vârstă de 16 ani, a ajuns în arest după ce şi-a bătut concubina, o tânără în vârstă de 18 ani. Minorul a fost reţinut sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Este cunoscut cu un comportament agresiv și se spune că nu este prima dată când își varsă nervii pe partenera lui de viaţă. De această dată a făcut-o în timp ce se afla cu fata la nişte prieteni, iar ei au sesizat Poliţia. 


Agresiunea a avut loc luni după-amiază. A.A., de 16 ani, din Pitești se afla cu concubina lui, o fată de 18 ani, la nişte prieteni. Acolo cuplul a avut o discuţie în contradictoriu în urma căreia fata l-ar fi înjurat „ de morţi”. Având în vedere că este orfan de ambii părinţii, minorul a reacţionat violent. A pocnit-o pe tânără de mai multe ori. Fata a scăpat din mâinile lui cu ajutorul prietenilor care au sunat la 112 şi au reclamat cele petrecute. „Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, și au reținut un minor de 16 ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 09 mai a.c., minorul ar fi lovit-o pe concubina sa, în urma unor discuții în contradictoriu. În ziua de 09 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive” anunţa IPJ Argeş despre acest caz. Despre A.A. se ştie că a fost instituţionalizat, o vreme, după decesul părinţilor.
Trauma provocată de pierderea mamei şi tatei l-a afectat punându-şi amprenta pe comportamenmtul lui. Se ştie că reacţionează deseori violent atât fizic cât şi verbal. Acesta locuieşte acum împreună cu fata. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.