Rafinament și eleganță la concursul național ”Dansul Florilor”

0
0



Ediția cu numărul 34 a concursului național „Dansul Florilor” a reunit la Sala Sporturilor din Pitești cei mai buni dansatori din țara noastră. 


Organizat de către Centrul Cultural Pitești, alături de școala de dans „Total Dance”, și avându-l coordonator pe managerul clubului, dansatorul Alfred Schieb, campion național și instructor de dans sportiv, concursul a reunit dansatori din toată țara la secțiunile latino show, dans modern, dans de caracter, street dance, kpop, majorete, balet, gimnastică și open.
Împărțiți pe trei categorii de vârstă, în cadrul celor două niveluri de pregătire – începători și avansați, copiii și tinerii dansatori au oferit spectatorilor momente artistice de neuitat, ca la fiecare ediție anterioară, cei mai buni dintre ei fiind recompensați cu diplome, cupe și medalii.
”Sunt mândru de tradiția acestei competiții”
Concursul de la Sala Sporturilor Trivale a fost un succes. Aceasta a fost concluzia trasă de primarul Cristian Gentea:
”Ca piteștean sunt mândru, atunci când spui Dansul Florilor, spui Pitești!. Ca primar sunt și mai mândru de tradiția acestei competiții sportive pline de grație și eleganță! 500 de perechi de la cele mai mari școli de dans din România au avut prestații remarcabile!. Felicitări Centrul Cultural Pitești și coregrafilor Alfred și Corina Schieb, coordonatorii evenimentului desfășurat sub egida Federației Naționale de Dans Sportiv!” M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.