Reabilitare finalizată pe strada Bucovina

1



O lucrare în valoare de peste 1,5 milioane lei a fost finalizată pe strada Bucovina din Piteşti. A fost reconstruit un canal de scurgere a apelor pluviale, în zonă fiind amenajate şi locuri de parcare. Lucrarea a fost efectuată de SC Hidro Construcţia.


Primăria Municipiului Pitești a anunţat că miercuri, au fost finalizate lucrările pentru obiectivul de investiții „Reabilitare canal deschis situat în dreptul străzilor Dimitrie Boteanu și Bucovina ( etapa a-III-a)”. Este vorba de un canal din beton și în trepte care era colmatat şi nu mai putea fi utilizat din cauză că nu mai avea capacitatea preluării apelor meteorice, dat fiind perioada de utilizare depășită.
“Pentru confortul riveranilor și pentru a proteja mediul, asigurând evacuarea și continuitatea scurgerii apelor pluviale, dar și pentru siguranța circulației pietonale din zonă s-au executat următoarele lucrări:
Curățirea și tubarea canalului existent, precum și realizarea acceselor la proprietate;
Realizarea canalului printr-o canalizare închisă cu conductă de beton armat cu lungimea de 300.00 ml, diametrul de 1000 mm, astupat cu pământ pe toată lungimea traseului cu cămine de vizitare;
Refacerea acceselor la proprietățile existente; La podețul din strada Vasile Militaru, s-a realizat un timpan la capătul podețului și s-a reabilitat degradarea produsă de apa meteorică; Ca urmare a construirii unor clădiri colective și din cauza numărului mare de autovehicule ale locatarilor acestor clădiri, în zonă s-a realizat o parcare cu o suprafață de 1000 mp peste canalul închis.
Au fost realizate marcajele corespunzătoare, au fost montate indicatoarele de circulație și amplasați stâlpii de ilumina.t” au preciyat reprezentanţii Primăriei Piteşti. Lucrarea a fost executată de SC Hidro Construcţia Argeş S.A, contractul având o valoare de 1.504.039,73 lei cu TVA inclus. M.S.


1 COMENTARIU

  1. Buna-i lucrarea, nu zic ba ; dara ma asteptam la ceva de-o alta anvergura / in preajma Salii Polivalente … unirea/spre Vest a Basarabiei si Bucovinei, loc liber lasand in jurul cladirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.