A crescut numărul deceselor în Argeș

0



Ieri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că numărul dece­selor cauzate de coronavirus a crescut în Argeș, ajungând la 7. Ultimul deces îa fost înregistrat la o femeie de 71 de ani.


Iată istoricul prezentat de GSU:
Potrivit informării GSU, femeia în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung în data de 24.04.2020. Avea insuficiență respiratorie şi pentru a putea repira i-a fost pusă mască cu oxigen. Fiica acesteia, alături de care locuia, avea coronavirus fiind unul dintre cazurile confirmate din judeţ. În ziua prezentării la UPU i-au fost recoltate probe COVID-19, acestea fiind prelucrate la Insitutul Matei Balş. Confirmarea a venit pe data de 26 decembrie, la două zile după ce femeia a decedat, aceasta încetând din viaţă în ziua internării, pe data de 24 aprilie. Victima suferea de multiple afecţiuni, având insuficienţă cardiacă congestivă, cardiomiopatie dilatativă nespecifică, insuficiență hepatică, fibrilație atrială cu flutter, diabet zaharat tip II cu complicații. În România, numărul persoanelor al căror deces a fost cauzat de coronavirus ajunsese ieri după-amiază la 631.
Mai mulţi argeşeni cu coronavirus
A fost înregistrată o nouă creştere a numărului de cazuri de coronavirus în Argeş. Astfel luni cifrele indicau 131 de persoane diagnosticate cu infecţia COVID-19, cu 7 mai multe faţă de cele raportate duminică. Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează: 204 persoane aflate în carantină instituționalizată; 145 persoane internate în spital; 21 persoane vindecate; 131persoane diagnosticate pozitiv; 7 persoane decedate. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.