”Nu pot să dea o pasă și o centrare!”

0
  • Președintele Jean Vlădoiu, nemulțumit de unii jucători de la FC Argeș



FC Argeș a încheiat sezonul pe locul 6, ultimul al play-off-ului. Piteștenii au înregistrat în play-off o victorie și nouă înfrângeri. Rezultatele înregistrate de alb-violeți în această fază a competiției nu au fost pe placul lui Jean Vlădoiu, managerul grupării din Trivale.


Oficialul clubului FC Argeș spune că obiectivul pentru sezonul următor rămâne accederea în play-off, însă a anunțat schimbări masive la echipă.
”Play-off-ul ne-a arătat unde suntem”
Președintele piteștenilor a criticat vehement pe o parte dintre jucători și a recunoscut că play-off-ul a fost ”o cămașă prea largă pentru ei”: ”Noi suntem triști de ceva timp pentru că nu am mai câștigat. La Pitești, s-a realizat o mare performanță, Andrei a scos maxim de la anumiți jucători care trebuie să recunoaștem că sunt limitați. S-a văzut în play-off. Prin unitatea grupului, prin inspirația lui Andrei, prin faptul că s-au primit salariile la timp, am avut o atmosferă bună. Play-off-ul ne-a arătat unde suntem. Suntem dezamăgiți, ne așteptam la mai mult. E vorba de atitudine la unii dintre jucători care au terminat contractul și vor pleca chiar din seara asta. Unii au jucat și în seara asta. Ne-am îndeplinit obiectivul, dar cu durere în suflet, recunosc că mă așteptam la mai mult, la atitudine și determinare de la unii dintre ei. Nu am mai văzut în ultimele meciuri, nu am mai marcat de mult timp. Am avut patru atacanți și avem două goluri. Unul de 19 ani de la UTA sau de la Rapid are mai multe goluri decât toți atacanții noștri. Aici am suferit cel mai mult”.

”Vor pleca mulți”

Vlădoiu a transmis că a alcătuit o listă de transferuri alături de Andrei Prepeliță, însă deocamdată mai trebuie să îi convingă pe jucători să semneze cu FC Argeș: ”Va trebui să mai aducem jucători dacă vrem să mai ajungem în play-off. Acest play-off ne-a arătat ce trebuie să facem ca să îmbunătățim jocul. La unii s-a văzut că play-off-ul e o cămașă prea largă pentru ei. Nu ne-a cerut nimeni să terminăm pe primele trei locuri. În afară de meciul cu FCSB, când am pierdut în prelungiri, am avut meciuri slabe.
Sunt posibilități. Avem o listă. Vor pleca foarte mulți jucători. Avem o listă de jucători, consider că sunt peste cei care ne-au ajutat. Rămâne să vedem dacă îi vom convinge să vină la Pitești pentru că sunt doriți și de alte cluburi. Sunt jucători interesanți. Sperăm să îndeplinim obiectivul și sezonul următor”.

”Ne vom bate în continuare la play-off”

Președintele clubului FC Argeș, a mărturisit că obiectivul pentru sezonul următor rămâne accederea în play-off, însă a anunțat schimbări masive la echipă: ”Ne vom bate în continuare la play-off, dar cu o altă față, nu cu astfel de jucători care nu pot să dea o centrare, nu pot să dea o pasă, cu atacanți care marchează două goluri, e dureros. Sunt 12-13 jucători care au deja contractele prelungite. Cel puțin 10 jucatori vor veni pentru că noi nu prea am avut. Am avut 12-13 jucători pe care ne-am bazat, dar s-au accidentat sau sunt suspendați. La noi când lipsesc 3-4 jucători, suntem deja altă echipă”, a declarat Jean Vlădoiu la Digi Sport Special. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.