Vinde Dacia sau se asociază cu Nissan?

1



De câteva zile s-a vehiculat în mass-media din Argeș informaţia că Uzina Dacia se vinde, sau mai precis că va vinde fabrica unde se produc motoarele. Liderul de sindicat spune că de fapt este vorba de noua strategie a Dacia, că nu se pune problema vânzării ci a asocierii.


Informaţia a pornit de la anunțul Renault de reorganizare și anume, că pe viitor francezii se vor canaliza pe producerea vehiculelor electrice și a vehiculelor termice.
Evident angajații de la Dacia au început să își pună întrebări despre viitorul lor, însă ieri, liderul de sindicat Viorel Ungureanu a făcut unele lămuriri în privința speculațiilor apărute liniștindu-i pe angajați. ”Sunt zvonuri, sunt speculații făcute de fiecare după ureche. Este vorba de noua strategie a Renault și anume de reorganizare pentru vehicule electrice și vehicule termice. Este o strategie… S-a comunicat de fapt că se încearcă asocieri pentru dezvoltarea celor două segmente. Ori Renault lucrează în parteneriat și cu Nissan și nu înseamnă vânzare, ține tot de Grup. Putem așadar vorbi despre deschidere spre alte asocieri, ca să fim mai puternici nicidecum să se vândă. Și aici, trebuie spus, că nimeni nu se asociază fără să ai nimic acolo, fără să ai procente… Deocamdată nu este nimic concret nici în privința asocierii… Normal angajații sunt îngrijorați, pentru că o orice zvon are și parte negativă. Dar ei știu însă că nu se întâmplă acest lucru, cu vânzarea!” ne-a spus liderul SAD.  


1 COMENTARIU

  1. ”Sunt zvonuri, sunt speculații făcute de fiecare după ureche… ”
    Nineaca, mai taca-ti pliscu’ !
    Gandeste cu cerebelu’ , necum cu sira spinarii ; ori si mai dihai, cu noada ….. !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.