Milan Mitrovic, noul antrenor al FC Argeș Basketball!

0
0



FC Argeș Basketball va avea un nou antrenor în sezonul competițional 2022-2023. După ce Tudor Costescu a ales să meargă la Rapid București, argeșenii s-au reorientat rapid și au ajuns la un acord cu Milan Mitrovic.


Tehnicianul sârb a fost asistentul lui Cristian Achim în perioada 2014-2021. Anunțul a fost făcut de oficialii grupării din Trivale pe pagina de facebook a clubului.
”Îi spunem bun venit lui Milan Mitrović. De trei ori campion al României, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni sârbi, el preia banca tehnică!
Milan are 41 ani și este un cunoscut al baschetului masculin din țara noastră. Cel mai longeviv asistent din Liga Națională, cu 7 ani petrecuți alături de CSM Oradea, Mitrovic sosește de la Zielona Gora, formație alături de care a cucerit SuperCupa Poloniei și a participat în puternica VTB League.
În România, Milan a câștigat trei campionate și a disputat patru finale, a câștigat o supercupă din trei disputate și a înregistrat cinci prezențe (patru consecutive) în finala cupei. La Oradea, noul antrenor principal al vulturilor a strâns prezențe în Basketball Champions League. În sezonul 2020/21, Mitrović a cucerit medalia de bronz în FIBA Europe Cup. Fost jucător și membru al Federației de specialitate a Serbiei, el a fost organizator al clinicului de antrenori de la Belgrad. Milan este licențiat ca antrenor la cel mai înalt nivel, în Serbia, din 2010. De asemenea, el are licență eliberată de FIBA pentru funcția de antrenor la orice nivel.
Tot ce știm este că la Pitești sosește un om de excepție și un profesionist, pe care fanii piteșteni îl vor vedea la treabă din toamnă! ” a fost mesajul postat de FC Argeș Basketball.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.