Distribuție Oltenia și CEZ nu au program cu publicul

0

Pe 1 iunie



Pe 1 iunie, centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia dar și Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul. Activitatea va fi reluată pe data de 2 iunie.  


Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 01 iunie 2022 ca zi liberă la nivel național. Așadar, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în această zi.
Revenirea la programul normal de funcționare va avea loc în data de 02 iunie 2022, în cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din localitățile: Pitești, Câmpulung Muscel.
Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia din localitatea Curtea de Argeș își va relua activitatea luni, 6 iunie, având program de la 9,00 până la 14.30
„Pentru a evita timpul de așteptare, echipa Distribuție Oltenia recomandă utilizatorilor săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Utilizatorii, accesând secțiunea dedicată – https://programari.distributieoltenia.ro/page/programare-online.html
Procesul este unul foarte simplu și necesită doar câteva minute. În schimb, utilizatorii vor ști exact la ce oră trebuie să se prezinte în Centrele de Relații cu Utilizatorii, evitând astfel timpul de așteptare.” anunţă Distribuţie Oltenia.
Nici centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 01 iunie 2022. Începând cu data de 02 iunie 2022, se va reveni la prograsmul normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Curtea de Argeș şi Pitești.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.