I-a murit soția lângă el!

0
4



Un teribil accident a avut loc ieri dimineaţă, pe DN 7, la Bascov. Un Renault condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani a ajuns pe contrasens şi a fost izbit de un TIR, pe fondul vremii ploioase. În urma impactului, soţia şoferului a murit iar conducătorul auto, comandantul unei unităţi militare din Bucureşti, se află în stare critică. El a fost transferat la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD.


Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DN 7, la Bascov. Dan N., în vârstă de 54 de ani, din Bucureşti conducea un Renault, dinspre Râmnicu Vâlcea către Piteşti.
Într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe contrasens acolo unde a a intrat, în plin, într-un TIR condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Priboieni. În urma impactului, autoturismul a fost distrus complet pe partea dreaptă, iar pasagera din faţă, Monica N., de 50 de ani a murit.
De asemenea, la sosirea echipajelor de intervenţie, Dan N. era în stare critică. „Din nefericire, în urma evenimentului rutier, pasagerul dreapta, persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsită decedată, iar șoferul autoturismului, bărbat de aproximativ 54 de ani a fost găsit inconștient și a fost transportat de urgență la spital de către echipajul TIM.
Paramedicii SMURD l-au asistat și pe șoferul camionului, care acuza durere la glezna stângă.” au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Dus cu elicopterul SMURD, la Floreasca

Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Oamenii legii au stabilit că accidentul a avut loc din cauză că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud din cauza ploii.
Când Dan N. a ajuns la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, era intubat şi în stare critică. A fost stabilizat de echipa medicală. A fost ţinut în camera de resuscitare a CPU câteva ore, până în jurul orei 12.00 când a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Pacientul a fost preluat de un elicopter SMURD pe platoul din faţa Stadionului Nicolae Dobrin., care l-a transportat în Capitală.

Este comandantul unei unităţi din Bucureşti

Şoferul aflat în stare critică este ofiţer în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, fiind comandantul unei unităţi militare din Bucureşti. În anul 2016, la vremea aceea locotenent colonel, Dan N. a făcut parte din echipele de consilieri „Army Institutional Advisory Team“ (AIAT) la Kabul. Acolo, împreună cu subordonaţii lui, 11 la număr, consilia, instruia şi acorda asistenţă personalului instituțiilor şi structurilor de comandă din învățământ de la Kabul. Soția lui, Monica N. era cadru didactic în învăţământul primar la Şcoala Gimnazială Sfânta Treime Bucureşti, din sectorul 6. De asemenea făcea parte din Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.