Matiz lovit de tren

0



Un accident feroviar a avut loc duminică seara când un Matiz a fost lovit de tren, în localitatea Schitu Golești. Se spune că șoferul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, nu s-a asigurat și a intrat într-un tren de marfă. În urma impactului, maşina a fost proiectată în afara căii ferate, ceea l-a salvat pe conducător. 


Accidentul a avut loc la trecerea de nivel cu calea ferată din comuna Schitu Goleşti, la Capul Piscului, pe drumul judeţean 732 C. În zonă, trecerea nu este prevăzută cu barieră, dar sunt indicatoare care îi obligă pe şoferi la atenţie sporită şi să se asigure corespunzător. Constantin S., de 68 de ani, din comuna Mihăeşti, se afla la volanul unui Matiz.
Când a ajuns la calea ferată, conducătorul auto nu a oprit să se asigure, şi-a continuat drumul fiind lovit cu putere de un tren de marfă care circula dinspre Piteşti către Câmpulung. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș care au efectuat cercetările sunt de părere că omul nu a văzut garnitura şi s-a izbit de un vagon. În urma impactului puternic, maşina a fost proiectată în parapetul din apropierea căii ferate. Chiar dacă a fost rănit, bărbatul a scăpat cu viaţă. El a fost transportat la spital având suspiciune de fractură de claviculă şi multiple traumatisme şi escoriaţii.



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.