Nikola Jevtovic și-a prelungit contractul cu FC Argeș Basketball

0
0

FC Argeș Basketball a anunțat prelungirea contractului lui Nikola Jevtovic. Baschetbalistul sârb va îmbrăca truicoul alb-violet pentru următorii cel puțin doi ani.
Jevtovic a ratat ultima parte a sezonului 2021-2022 din cauza unei accidentări. Conform baschet.ro, sportivul în vârstă de 32 de ani a prins 20 de meciuri pentru FC Argeș în această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, perioadă în care a contribuit cu 13.3 puncte, 8.0 recuperări, 2.2 pase decisive și a avut un indice al eficienței de 18.8 unități.
Cea din urmă statistică l-a plasat drept al treilea jucător în LNBM la eficiență.
Medii de peste 10 puncte pe meci
Jevtovic a ajuns prima dată în România la Steaua CSM EximBank București, în sezonul 2016/2017, iar din stagiunea 2020/2021 este în lotul lui FC Argeș. Alături de piteșteni a avut de fiecare dată medii de peste 10 puncte pe întâlnire în LNBM.
Până să se accidenteze, Jevtovic a terminat de cinci ori cu double-double în sezonul 2021/2022 pentru FC Argeș, recordul său stagional în privința punctelor marcate fiind împotriva lui SCM U Craiova, în turul sezonului regulat, când a pus 22 de puncte pe tabelă. În 14 ocazii a fost în double figures la nivelul punctelor Nikola Jevtovic în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.