”Vine alt selecționer după primele meciuri!”

0
0

Debutul României în Liga Națiunilor nu este văzut cu ochi buni de oamenii de sport din Argeș. Constantin Ciobanu, directorul sportiv al CS Dacia Mioveni 2012, cred că Edi Iordănescu nu va avea viață lungă pe banca Naționalei, dar asta nu din vina lui.
”În niciun caz nu cred că va face treabă noul selecționer. Problemele țin mai mult de organizarea Federației și țin de oamenii care conduc destinele fotbalului românesc de ani buni de zile. De acolo pleacă tot. Selecționerul, până la urmă este tot un antrenor care vede ce are mai bun la dispoziție și cheamă jucătorii pentru aceste meciuri. De sus pleacă însă totul, dacă nu creștem jucniorii, dacă nu ne organizăm și vrem mereu rezultate pe termen scurt, nu vom face nimic. La fotbal, multe campanii de calificare le Europene sau Mondiale vom rata, se vor termina cu un eșec din aceste cauze.
Urăm success României, totuși! Dar ce, e un meci, mai vine unul și poate încă unul și apoi vine alt selecționer. Asta cred că se va întâmpla după primele meciuri.
Edi nu este un antrenor rău, dar din păcate nu depinde numai de el. Sunt convins că și al selecție sunt diverse partypriuri cu impresario, etc…” a spus oficialul Daciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.