A adormit la volan şi a ajuns în şanţ!

0
0

Şoferul unui Duster a ajuns la spital ieri după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ, la Schitu Goleşti. Când a fost preluat de echipajul de salvare, omul a spus că, cel mai probabil, l-a luat somnul pentru că nu îşi aminteşte cum s-a petrecut evenimentul.  
Mihai V., în vârstă de 63 de ani, din comuna Miceşti, conducea ieri un Duster pe DN 73, îndreptându-se dinspre Câmpulung către Pitești. În timp ce se afla la Schitu Goleşti, la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit şoseaua a izbit violent un cap de pod şi s-a răsturnat ajungând în şanțul betonat.
În urma cascadoriei pe care a făcut-o fără voie, şoferul a fost rănit la un picior. Echipaje de la ISU Argeş şi de la Biroul Rutier Câmpulung s-au deplasat la faţa locului. Oamenii legii au încercat să afle de la Mihai V. ce s-a întâmplat de a pierdut controlul volanului. Omul a mărturisit că nu ştie şi a spus că, cel mai probabil, a adormit la volan.
Conducătorul auto a fost transportat la spital de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Bărbatul era singur în maşină, prin urmare este singurul rănit. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.