Andreea Panțuroiu, locul 1 la Campionatele Internaționale ale României

0

Sâmbătă și duminică, pe stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” din Craiova au avut loc Campionatele Internaționale de Atletism ale României, dar și prima etapă din cadrul Campionatului Național U20.
La întrecerea din Bănie au participat 262 de sportivi, dintre care 91 la feminin și 171 la masculin, de la 76 de cluburi din țară, dar și sportivi din Olanda și Republica Moldova. La finalul celor două zile de concurs, atleții argeșeni și-au trecut în cont 5 medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint și 1 de bronz. Pe prima treaptă a podiumului a urcat musceleanca Andreea Panțuroiu Taloș, care s-a impus în proba de triplusalt cu o săritură care a măsurat 13,61 m. Sportiva este legitimată la Rapid iar acum doi ani a devenit mamă.

CSM Pitești, pe podium

La Campionatele Internaționale ale României, atleții de la CSM Pitești au câștigat două medalii de argint prin Constantin Zanfir, la aruncarea discului, și Alexandru Tache, la triplusalt. Pe treapta a treia a podiumului a urcat Robert Dumitru, în proba de 3000 m obstacole. La prima etapă a Campionatului Național U20, Loriana Șerban(CSM Pitești) a câștigat aurul în proba de 400 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.