Elev prins la liceu cu un baston telescopic

0
0

Un elev de la Liceul Asta, din Pitești a fost prins de jandarmi, având asupra lui un baston telescopic. Băiatul, elev în clasa a IX-a, a încercat să-i păcălească spunând că nu este al lui. S-a ales cu dosar penal.  
„Jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine publică cu ocazia desfășurării examenului de bacalaureat la o instituție de învățământ din municipiul Pitești au descoperit un baston telescopic asupra unui tânăr în vârstă de 15 ani.
Minorul, elev la aceeași instituție de învățământ, a atras atenția jandarmilor prin comportamentul său și prin faptul că a evitat contactul cu aceștia în momentul interceptării.
Oamenii legii au procedat la controlarea unei borsete pe care o avea asupra sa și au descoperit un baston telescopic, obiect considerat periculos și interzis pentru deținere.
Pe numele elevului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”port fără drept de obiecte periculoase”, iar documentele întocmite cu această ocazie au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.” au transmis reprezentanţii IJJ Argeş.
Băiatul este elev în clasa a IX-a. Se afla în pauză când le-a atras atenţia jandarmilor. Acesta avea o borsetă pe umăr şi în ea a fost găsit bastonul. A spus că nu este al lui, ci al unui coleg. Când au verificat şi l-au întrebat pe colegul indicat, oamenii legii au constatat că minorul minţise în încercarea de a scăpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.