Tineri încarceraţi, în maşina răsturnată!

0
0

Doi tineri din Argeş au rămas ieri, încarceraţi şi au fost eliberaţi de pompieri după ce s-au răsturnat cu maşina, în pădure, pe drumul care face legătura între Piteşti şi comuna Băbana. Din fericire au scăpat cu viaţă, dar au ajuns amândoi la spital.  
Accidentul a avut loc pe DJ 703 E , în comuna Băbana, în zona pădurii. Maşina, un Ford condus de Elena E., de 19 ani, din comuna Băbana, se îndrepta către Piteşti. La un moment dat şoferiţa a pierdut controlul volanului.
Autoturismul s-a răsturnat în pădure, s-a izbit de un copac şi cei doi ocupanţi, şoferiţa şi Marius P., de 18 ani, au rămas captivi în autoturism.
Pompierii de la descarcerare i-au scos de tineri, aceştia fiind preluaţi de echipajele SMURD și transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.
Conducătoarea auto, avea doar zgârieturi, însă tânărul era suspectat de fractură la mâna dreaptă.
Verificările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești. Tânăra la la volan era începătoare.
Ea le-a spus oamenilor legii că a vrut să depăşească o maşină, a prins nisip sub roţi, s-a speriat şi a tras de volan moment în care autoturismul a părăsit şoseau şi s-a răsturnat.
„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.” a transmis IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.