Sebastian Barbu a câștigat Raliul Bucovinei

0

Pilotul Sebastian Barbu a câştigat, sâmbătă, Raliul Bucovinei, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.
Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) s-a impus cu timpul total de 01 h 05 min 47 sec 9/10, profitând de faptul că Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a fost nevoit să abandoneze înaintea celei de-a noua probe speciale din cauza unor probleme tehnice la maşina de concurs, într-un moment în care era lider. Sebastian Barbu a câştigat astfel Raliul Bucovinei pentru al doilea an la rând. Campionul naţional en-titre este la al doilea raliu la rând pe care nu îl poate termina, după cel de la Argeş, fiind trădat de modelul său Porsche GT.
Familia Gîrtofan, abonată la podium
Locul al doilea a fost adjudecat de Andrei Gîrtofan, care are şanse foarte mari să fie campion naţional la asflat. Ultima etapă pe această suprafaţă va fi la Cluj, în octombrie. Podiumul a fost completat de tatăl său, legendarul Dan Gîrtofan, revenit pentru Raliul Bucovinei. În urma acestui rezultat, ”Giri” a bifat a 100-a clasare în top 3 din carieră. Echipajul piteștean Vali Porcișteanu/Dan Dobre a terminat cursa pe locul 7.
Următoarea etapă din CNR va fi Raliul Sibiului, prima pe macadam, în perioada 15-16 iulie. Competiţia va fi în direct pe Prima Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.