Robert Glință și David Popovici luptă pentru titlul mondial!

0
  • Doi înotători români în finalele Campionatului Mondial

Cei mai buni înotători din lume concurează pentru medalii la Campionatul Mondial de înot pentru seniori în bazinul de 50 m, de la Budapesta 2022.
Un prim rezultat excelent pentru delegația României a fost adus de piteșteanul Robert Glință, care duminică seară, s-a calificat în finala probei de 100 m spate. Înotând în semifinala a doua, sportivul român a încheiat cursa cu timpul de 53.00 secunde și și-a câștigat astfel locul în ultimul act al probei de 100 m spate cu al optulea timp. Semifinala a fost câștigată de grecul Apostolos Christou care a stabilit un record al competiției. Finala probei de 100 m spate a fost programată luni seară, după închiderea ediției.
Record mondial de juniori!
O evoluție foarte bună a avut și David Popovici. Românul a câștigat semifinala a doua cu timpul de 1:44.40 min., ceea ce prezintă cel mai bun timp din penultimul act al probei de 200 m, dar și un NOU RECORD MONDIAL DE JUNIORI!. David avusese și cel mai bun timp în serii. Popovici, care este debutant la un Campionat Mondial de seniori în bazin olimpic, a evoluat aseară, în finală probei de 200 m, după închiderea ediției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.