Pe podium la ”Ring Napoca”

0
0

Box

Acum câteva zile, la Cluj s-a desfășurat Turneul Internațional de Box ”Ring Napoca”, rezervat cadeților, competiție la care au participat cei mai buni pugiliști din țară, dar și din străinătate. La această întrecere, CSM Pitești a obținut două medalii de aur prin Raul Adrian Mustață(ctg. 48 kg) și Marian Adrian Chiriță(ctg.50 kg). Cei doi sportivi de la clubul din ștrand care au urcat pe podium sunt pregătiți de antrenorul Ioniță Mărășescu.
Judo
Campioni la Ne-waza
Acum câteva zile, Sala Dinamo a găzduit finala Campionatului Național de Ne-waza(luptă la sol), întrecere la care au participat cei mai buni judoka din țară. Cu cele 6 medalii obținute la acest concurs, dintre care 3 de aur și 3 de argint, FC Argeș-CSM Pitești a terminat pe locul 1. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Florentina Bădiceanu(52 kg), Florentina Ivănescu(63 kg) și Alin Albu(66 kg), în timp ce medaliile de bronz au fost obținute de Elena Stere(52 kg), nicoleta Grigore(63 kg) și Alexandru Raicu(81 kg).
Fotbal
România – Franța, la Campionatul European U19
Naționala Under 19 a României va disputa astăzi cel de-al doilea meci din cadrul Campionatului European U19 din Slovacia. De la ora 19.00, selecționata pregătită de Adrian Văsâi va întâlni Franța, pe stadionul DAC Arena, Dunajska Streda. În primul meci din Grupa A, Franța a învins Slovacia, scor 5-0, iar România a pierdut, scor 1-2, partida cu Italia. Meciul România – Franța va fi transmis în direct de TVR. Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct la Campionatul Mondial U20, iar ocupanta locului 3 își va asigura prezența la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.