Obligată de poliţişti să ia înapoi câinele abandonat!

1

O femeie, în vârstă de 52 de ani, a păţit ruşinea vieţii ei când s-a trezit la poartă cu un echipaj de poliţişti de la Secţia Rurală Baascov, după ce a abandonat un câine. Nu numai că a fost amendată pentru gestul său, dar a fost obligată și să ia animalul înapoi acasă, să-l îngrijească.  
Pe un cont de socializare au apărut imagini în care o femeie a oprit maşina la Budeasa şi abandonat un câine pe marginea drumului, apoi a demarat. Internauţii, iubitori de animale, au distribuit imaginile şi au comentat acid pe seama gestului femeii. Se întâmpla pe data de 4 iunie. Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au demarat cercetări pentru identificarea proprietarei fără suflet. Pornind de la numărul maşinii au ajuns acasă la femeie, în comuna Băiculeşti. S-a stabilit că în ziua cu pricina, femeia, în vârstă de 52 de ani, a luat câinele din curte, l-a pus în maşină şi a mers până la Budeasa unde l-a lăsat pe marginea drumului, la aproximativ 20 de kilometri distanță de locuința ei. În acest fel îşi luase măsuri de siguranţă ca patrupedul să nu recunoască drumul şi să se întoarcă acasă. Când oamenii legii au identificat-o, în speranţa că îi va îndupleca pe oamenii legii, femeia a motivat că animalul era bolnav şi de asta l-a abandonat. Când au auzit una ca asta oamenii legii au fost neiertători! Au pus-o pe femeia să meargă la Budeasa să recupereze câinele şi să-i asigure tratamentul necesar aşa cum prevede legea animalelor:
„Deţinătorii de animale au obligaţia de a îngriji şi trata în mod corespunzător un animal bolnav sau rănit”. Pentru gestul ei, femeia a primit şi o amendă în valoare de 500 de lei.

1 COMENTARIU

  1. ” Nu numai că a fost amendată pentru gestul său, dar a fost obligată și să ia animalul înapoi acasă, să-l îngrijească”.
    Grozava decizie / fix pe viceversa ! Dara, „PROTECTIA ANIMALELOR ce’ce fata de: „să ia animalul înapoi acasă, să-l îngrijească” ?
    Nu de fomeie-i vorba, ci di cei cari si fac … kka !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.