CS Rucăr, la 90 de minute de promovare

0
0

Fotbal

CS Rucăr va disputa în acest week-end manșa retur a barajului pentru promovarea în liga a treia. Reprezentanta Argeșului va întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Municipalul din Câmpulung, pe Dunărea Calafat, reprezentanta județului Dolj. În partida din tur, disputată la sfârșitul săptămânii trecute, pe terenul doljenilor, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1. În urma acestui rezultat, trupa pregătită de antrenorul Vali Cocoș pleacă cu prima șansă la promovarea în eșalonul al treilea.
Automobilism
Modificări în calendarul competițional
Consiliul Federal al Federației Române de Automobilism Sportiv a validat în ședința de acum câteva zile modificările din CN de Super Slalom, Îndemânare Auto şi Vehicule Electrice. Astfel, etapa a III-a va avea loc la CTPark (2-3 iulie), etapa a IV-a (23-24 iulie) nu va mai avea loc în Brăila, noua locaţie urmând să fie anunţată ulterior, iar etapa a V-a se va desfăşura în Câmpina (20-21 august). Tot în această ședință, FRAS a validat și schimbarea datei etapei a III-a din Campionatul Naţional de Slalom Paralel, aceasta urmând să se desfăşoare pe 3 iulie 2022, la Şura Mare.
Aeromodelism
CSU Pitești, locul 1 la Campionatul Național
Acum câteva zile, la Sânpetru, Brașov, a avut loc Campionatul National de aeromodele clasa F5J, planoare cu motor electric, competiție la care au fost prezenti 28 de sportivi de la opt cluburi din tara. Echipa CSU Pitești, formată din Bogdan Matei, Ștefan Răcășanu şi Marian Popescu a avut o evolutie excelenta si s-a clasat pe primul loc la această clasă. Trebuie menționat faptul că acest rezultat a fost obținut de argeșeni chiar la prima participare la această clasă. Următoarea competitie internă va fi la Salonta, Campionatul National la clasele F1A, F1B și F1 P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.