Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

0

A plecat Walace
Cu mai puţin de două zile înainte de plecarea în al doilea cantonament pe care îl desfăşoară în acest an în Turcia, Petrolul a anunţat despărţirea de încă un jucător pe care l-a avut în lot în prima parte a sezonului. Brazilianul Walace Alves da Silva (30 ani) şi-a reziliat, vineri, contractul cu echipa ploieşteană după ce a devenit din nou indisponibil pentru o perioadă îndelungată, din cauza unei reaccidentări.
Învinşi de nemţi
Dunărea Călăraşi a pierdut al treilea amical desfăşurat în cantonamentul din Turcia. Divizionara secundă a pierdut cu 0-2 testul cu TSV Steinbach, o echipă clasată pe locul 3 în seria ”Südwest” din liga a patra a Germaniei. Trupa călărăşeană mai are de disputat încă două jocuri de pregătire în Antalya. Înfrângerea cu nemţii vine după 1-4 cu sârbii de la FK Radnicki Nis şi 2-1 cu kazahii de la FK Taraz.
2-0 cu Liga 3
Pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu, Pandurii a învins, cu 2-0, CS Hunedoara, echipă situată pe locul 7 în Seria a 4-a a Ligii 3. Golurile jocului amical de la Târgu Jiu au fost marcate de francezul Stephen Gomas, în minutul 55, şi de Patrick Popescu, în minutul 57, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. După acest test, antrenorul Călin Cojocaru a renunţat la nou-sosiţii
Încă 5 jucători
Ultimul amical al SCM Gloria Buzău înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, victoria cu 1-0 cu Unirea Slobozia, l-a făcut pe antrenorul Ilie Stan să se decidă în privinţa ultimelor noutăţi pe care le avea în lot. Astfel, echipa buzoiană a perfectat alte cinci transferuri, după ce anterior făcuseră patru. Gloria se va baza în partea a doua a sezonului şi pe Bogdan Gavrilă, Constantin Stoica, Călin Tudose, David Stăiculescu şi Cristian Andrei. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.