Două medalii pentru România la Campionatele Europene de judo

0

România a câștigat o medalie de argint şi una de bronz la Campionatele Europene de judo pentru cadeţi de la Porec . La întrecerea din Croația încheiată sâmbătă, țara noastră a fost reprezentată de 13 judoka, 9 la masculin și 4 la feminin.
Argintul a fost obţinută, vineri, de Luciana Catană, vineri, la cat. 52 kg, după ce a pierdut finala disputată contra maghiarei Laurei Igaz. Catană a intrat direct în turul secund în care a învins-o pe croata Sejla Skaljic, în optimi a trecut de Hili Zakroisky (Israel), în sferturi s-a impus în faţa sârboaicei Sara Jocic, iar în semifinale a câştigat disputa cu britanica Charlotte Jenman, un meci de aproximativ 18 minute, terminat în ‚’Golden Score’’.

Piteșteanul Georgescu, locul 5

Sâmbătă, la cat. +90 kg, Bogdan Petre a obţinut bronzul, după ce l-a învins în meciul decisiv pe piteșteanul Darius Georgescu, care s-a clasat pe locul al cincilea. Ambii sunt colegi de lot la CNOPJ Piteşti, fiind atent pregătiţi de antrenorii Dragoş Bolboşe, Valerică Ioniţă şi Elian Rabolu. În optimi, Petre l-a învins pe maghiarul Janos Balogh, iar Georgescu s-a impus în faţa altui maghiar, Levente Dobos, în sferturi Petre a trecut de estonianul Kabriel Kirna, iar Georgescu a pierdut în faţa turcului Ibrahim Tataroglu. Bogdan Petre a cedat în semifinala cu spaniolul de origine georgiană Davit Kevlishvili, iar apoi a câştigat medalia de bronz în faţa lui Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.