Cupa Masters la Înot, la Piteşti

0
0

Primăria Piteşti, S.P.E.P.M. Piteşti, C.S.M. Piteşti în colaborare cu Elite Swimming organi­zează pe 16 februarie 2020, pentru toţi înotă­torii amatori dispuşi să îşi etaleze tehnica stilului preferat (orice procedeu de înot fără accesorii ajutătoare : labe, palmare, plutitoare), a 5-a ediţie a ”CUPEI MASTERS”. Pro­bele competiţiei: # 6 spor­tivi x 3 x 10 minute # 6 x 50m liber. Vârsta de con­curs – OPEN. S.M.

Echipele formate pot concura fie la o singură probă, fie la amândouă. Înscrierile se fac la adresa de e-mail chiryb@yahoo.com, informaţii se pot obţine la tel 0740418102, iar taxa de înscriere este 60 Ron. Premiile constau în cupe de participare. Competiţia se va desfăşura la bazinul olimpic din Piteşti , duminică, 16 februarie, începând cu ora 10:00. Fiind o competiţie de masă, poate participa orice iubitor de înot, care poate să înoate fără materiale ajutătoare labe de înot şi palmare (sunt admise accesorii – ochelari, cască, plută), indiferent de vârstă, sex, profesie sau nivel de performanţă. Fiecare participant va face parte dintr-o echipă. Fiecare concurent înoată câte 10 de minute de 3 ori. Înotătorul poate să efectueze toate 3 schimburile legate. Arbitrii de pe fiecare culoar contorizează num’rul de bazine pe care fiecare echipa le parcurge în 3 ore. Câştigă echipa care a înotat mai multe bazine în 3 ore. Primii concurenti din fiecare echipă vor porni la startul dat de arbitru la ora 10:00, duminică 16 februarie. Schimbul stafetei se va face la sosirea concurentului din apă la capătul de unde a fost dat startul. Orice start furat va aduce o penalizare de zece bazine pentru echipa vinovată. Un start este furat dacă concurentul curent pleacă înainte de fluierul arbitrului sau înainte de a sosi concurentul precedent. Competitia se va termina duminică la ora 13:00 după 3 ore de la start.
Concurentii aflaţi în apă la ultimul fluier al arbitrului au posibilitatea să îşi termine tura de bazin în curs. La ora 13:30 începe cea de-a doua probă: 6x 50 m Liber. În cadrul competiţiei pot participa maxim 20 de echipe. O echipă este compusă din 6 sportivi şi 1 rezervă, rezerva fiind opţională. Rezervele pot intra în cazul în care un participant al echipei este indisponibil, dar nu mai mult de 3 schimburi a 10 de minute şi numai un schimb pe serie, schimburile neputând fi consecutive. Echipele trebuie să-şi confirme nominal prezenţa până în data de 14 februarie 2020, ora 24:00. Fiecare echipă va avea câte un căpitan. Persoana desemnată căpitan într-o echipă este şi persoana care va face înscrierea în cadrul competiţiei. De asemenea orice reclamaţie a unui concurent trebuie să fie depusă în scris şi susţinută de către căpitanul echipei din care face parte. Înscrierea participanţilor la competiţie din punct de vedere medical se va face pe propria răspundere a concurenţilor, organizatorii neasumându-şi nicio răspundere privind starea de sănătate a participanţilor la competiţie. Pentru aceasta, fiecare participant trebuie să semneze o declaraţie pe proprie răspundere privind participarea la competiţie. Pentru minori, declaraţia va fi semnată de un părinte sau tutore. Înscrierea unei echipe trebuie făcută de căpitanul acelei echipe. Aceştia vor prezenta sportivii din componenţa echipei în ordinea în care aceştia urmează să intre în concurs. Componenta echipelor este stabilita nominal si pe ore de intrare. Fiecare participant va plăti o taxă de înscriere de 60 lei. Modelul tabelului de înscriere şi al declaraţiei pe proprie răspundere va fi trimis pe mail. Contestaţiile în legatură cu desfăşurarea concursului se fac numai de către căpitanul de echipă. Acesta va apela unul dintre organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.