A lovit și a fugit!

0
1

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, la Călinești, unde doi pietoni au fost acroșați de o mașină. După impact, cu toate că victimele erau la pământ, șoferul și-a continuat drumul fără ca măcar să încerce să le acorde ajutor, fără să cheme ambulanța. Când a fost depistat de oamenii legii, toată lumea a înțeles ce a cauzat graba nejustificată a șoferului. Acesta era băut și circula cu o mașină neînmatriculată!  
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0,00, un bărbat de 22 de ani, din Dobrotești, județul Teleorman și o femeie de 45 de ani, din Călinești, mergea pe marginea șoselei pe lângă o bicicletă, îndreptându-se către satul Valea Corbului. Cei doi au fost acroșați de o mașină fiind trântiți la pământ. În loc să oprească, să vadă starea victimelor și să sune la ambulanță, șoferul a fugit! Ambele victime au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din fericire, nu aveau leziuni grave. Cristian U., de 41 de ani, din Călinești, despre el fiind vorba, a fost găsit acasă de polițiști. Oamenii legii l-au pus să sufle în etilotest iar aparatul a indicat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, autoturismul condus de bărbat avea valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni care au efectuat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au întocmit pe numele lui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
După audieri, Cristian U. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.