Ştiri de la IJP Argeş

0

170 sancțiuni
În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 40.000 de lei.
7 permise reținute
Duminică, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești și polițiștii cu atribuții pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au acționat pentru depistarea conducătorilor ce încalcă prevederile. Ca urmare a abaterilor la regimul circulației care au fost constatate, polițiștii piteșteni au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.835 de lei, au reținut 7 permise de conducere (unul pentru conducerea sub influența alcoolului, cu o valoare sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și au retras 14 certificate de înmatriculare.
Certificatul retras
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valore totală de 780 de lei, și au aplicat măsurile complementare de reținere a 2 permise de conducere, precum și retragere a unui certificat de înmatriculare și a unui set de plăcuțe cu număr de înmatriculare. Abaterile pentru care au fost aplicate măsurile complementare constau în: # 2 permise de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului, cu o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat; # un certificat de înmatriculare și setul de plăcuțe cu numărul de înmatriculare, ca urmare a lipsei poliței de asigurare obligatorie auto aflată în termen de valabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.