CS Mioveni, pregătită de Superliga!

0

CS Mioveni va da startul în noua ediție de Liga 1, care se va numi din acest an Superliga. Vineri, galben-verzii vor juca primul meci al etapei 1, de la 18:30, în deplasare, la Mediaș, cu nou-promovata Hermannstadt.
Înainte de acest meci, ieri, conducerea clubului și antrenorul principal au vorbit despre noul început de sezon și au prezentat doi dintre jucătorii nou-veniți la echipă, în această vară.
”Este un nou început de campionat, care se anunță a fi unul interesant, mai dificil decât cel de anul trecut. Acum avem noi experiența unui an în Liga 1… A fost un sezon care ne-a adus satisfacție, rămânând la final în prima ligă. Mulți nu ne dădeau șanse, dar munca noastră a făcut să ne atingem obiectivul. Sper ca și în acest an să obținem ceea ce ne-am propus. Obiectrivul principal este rămânerea în Liga 1. Am avut o perioadă de pregătire bună, cu meciuri amicale și suntem încrezători. Au venit la echipă jucătorii pe care i-am droit, sunt 4 la număr, iar în mare, acesta este lotul, poate cu încă unul maxim doi jucători până la finalul perioadei de transferuri. Sper să atragem publicul la stadion mai mult ca anul trecut” Dumitru Olteanu, președinte CD. ”Este un nou campionat, suntem la început de un drum care va fi anevoios, dar sperăm să ne atingem obiectivele și anume să rămânem în Liga 1. Începem la Mediaș, cu Hermannstadt și sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Întâlnim o echipă foarte motivată, care a muncit greu anul trecut să revină în Liga 1. Nu va fi ușor dar sperăm la cât mai mult. Ne bazăm pe omogenitatea grupului nostru, peste care a mai trecut un an!” Alexandru Pelici, antrenor principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.