Gafe în Consiliul Local Câmpulung

0
0

Oglindă, oglinjoară cine este cel mai vârstnic consilier local din ședință la Câmpulung? Discuții ca de fiecare dată înaintea deschiderii ședinței de Consiliu Local. Aleșii locali au ajuns mai rău ca la circ. 
Ieri la ora 17.00 a început ședința extraordinară cu 9 puncte pe ordinea de zi. Cearta s-a iscat de la faptul că alesul local, Constantin Țurțulea cel care trebuia să fie președintele ședinței, a lipsit.
Consilierul local, Ionel State a venit cu propunea ca cel mai în etate consilier local să conducă ședința. Aici, dileme… Cine este cel mai vârstnic? Pe schemă a picat Sergiu Cicu de la PSD. Și el s-a uimit. Nu știa că este cel mai mare dintre toți….
Gafele au continuat. Aleșii locali cel mai mult s-au dat în spectacol când au început să devină brusc generosi la acordarea unor sume de bani elevilor emeriți ai orașului de la poalele Mateiașului.
În tolba primăriei Câmpulung pentru cei mai buni copii ai orașului este suma de 2.000 lei din sponsorizări.
Din fondul de sponsorizări, autoritățile locale pot premia doar câțiva copii, pentru că din bugetul primăriei nu se pot plăti elevii decât cu rezultate internaționale și naționale.
Consilierii locali nu înțeleg asta și vin să fie foarte generoși anul acesta, dar nu sunt fonduri. Au venit cu propunerea de 400 lei pentru fiecare copil cu rezultate foarte bune. Nu se știe câți copii sunt, câți bani pot fi alocați iar în bugetul din sponsorizări sunt doar 2000 lei. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.