Judoka Florentina Ivănescu, vicecampioană europeană!

0

În perioada 14-17 iulie, la Paks, în Ungaria, a avut loc Cupa Europeană de Judo rezervată juniorilor, întrecere la care au luat startul cei mai buni sportivi de pe Bătrânul Continent.
Din lotul României au făcut parte mai mulți judoka legitimați la CSM Pitești. Cel mai bun rezultat al clubului argeșean a fost obținut de Florentina Ivănescu. Argeșeanca obținut medalia de argint la categoria 63 kg, rezultat în urma căruia judoka legitimată la clubul din Ștrand a obținut și calificarea la Campionatul Mondial de Juniori din Ecuador, competiție care se va desfășura în perioada 10-14 august. În finală, piteșteanca a pierdut în fața unei sportive din Brazilia, după ce în primele trei tururi și semifinale reușise să învingă prin Ipon și Shido sportive din Serbia, Ungaria, Austria și Turcia.

Patru piteșteni calificați la FOTE

Tot la întrecerea din Ungaria, judoka Darius Georgescu de la CSM Pitești a obținut locul 5 la categoria +100 kg și a câștigat dreptul de a participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska-Bystrica, din Slovacia, alături de Florina Bădiceanu, la categoria 52 kg, Nicoleta Grigore, la categoria 63 kg și Sebastian Medre, la categoria 81 kg. Sportivii de la clubul din Ștrand care au concurat la concursul din Ungaria sunt pregătiți de antrenorul Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.