Bătrână făcută bucăți de maşină!

0
0

O femeie, în vârstă de 85 de ani, a fost spulberată de o maşină, în timp ce mergea pe jos, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 80. Nimeni nu ştie ce căuta femeia pe autostradă şi ce voia să facă în momentul cumplitului accident.  
Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, la limita judeţului Argeş cu Dâmbovița, pe sensul de mers către Bucureşti.
Şoferul unui Duster care se îndrepta către Capitală, a lovit-o în plin pe femeia care mergea pe jos şi se pare că voia să traverseze.
Impactul a fost atât de puternic încât, după cum susţin martorii, victima ar fi fost decapitată. După impact, conducătorul auto, cetăţean francez, în vârstă de 64 de ani, a oprit pe banda de urgenţă şi nu i-a venit să creadă când a văzut trupul sfârtecat.
La faţa locului sa deplasat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă care nu nu a mai putut face nimic pentru femeie, aceasta prezentând leziuni incomparabile cu viața. Ulterior poliţiştii A1 au identificat victima ca fiind Ioana P. o femeie, în vârstă de 85 de ani, din Moreni, judeţul Dâmoviţa. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.