”Nu poți să rupi echilibrul și să dai penalty!”

2
  • Antrenorul Andrei Prepeliță îl pune la zid pe arbitrul Flueran

FC Argeş a suferit primul duș rece din acest sezon după ce a pierdut cu 0-4, confruntarea de duminică, din deplasare cu Sepsi OSK. Partida de la Sfântu Gheorghe nu a beneficiat de sistemul VAR, iar la finalul disputei antrenorul alb-violeților a criticat dur arbitrajul.
Prepeliță consideră că echilibrul s-a rupt după ce arbitrul Viorel Flueran a acordat penalty pentru gazde imediat după pauză, la scorul de 0-0: ”Am văzut faza penalty-ului, Tudorie a încercat o foarfecă, Mike s-a întors cu spatele şi i-a căzut mingea puţin pe mână. Nu cred că poţi să rupi aşa repede echilibrul şi să dai penalty. Cred că o să fim singura echipă din editia 2022 – 2023 care am jucat fără VAR şi nu cred că e corect. Dacă se ştia că nu este VAR cred că ar fi trebuit să fie delegat un arbitru FIFA. Îmi pare rău pentru Flueran că vine pe aici râde cu noi e foarte simpatic dar azi am dubii şi la acel fault din care a ieşit golul doi”, a declarat tehnicianul argeșean după meci.
Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Argeş 4-0(0-0)
Au marcat: Matei (min.49 pen.), Mitrea(min. 60), Ştefănescu (min.63), Golofca (min.80)
Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, A. Dumitrescu – Rodrigez(min.61 Damașcan), Păun, C. Matei(min.70 Golofca)- Bărbuţ(min.61 Aganovic), Tudorie(min.70 Rondon), Ştefănescu(min.75 I.Gheorghe).
Rezerve neutilizate: Began, G. Dragomir, R. Ispas, Ispas, Dimitrov, Bălaşa.
Antrenor: Cristiano Bergodi
FC Argeş: Greab – Tofan(min.70 Turda), M. Constantin, Cestor, Latovlevici(min.70 Vianna)- Meza Colli(min.71 Alceus), Nijke – Jakolis, Calcan(min.61 Garita), Bertrand(min.77 Donisa) – Işfan.
Rezerve neutilizate: Straton, Rainov, Celestine, Covaci
Antrenor: Andrei Prepeliță
Arbitru: Viorel Flueran / A1: Sebastian Gheorghe / A2: Marius Badea

2 COMENTARII

  1. Ei,as,nu sau,ce-si copil?dar,nu ti-ai pus intrebarea,Prepe,oare chiar esti antrenor?ma indoiesc ca vei avea curajul sa iti dai demisia..Aroganță și nesimțirea te va costa,si vei desfășurat de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.