Maşină parcată, dată furată!

0

Panică pentru un inginer piteştean care a fost convins că i-a fost furată maşina de serviciu, un SUV. Acesta uitase complet unde a parcat-o! Avea totuşi motive să se simtă vinovat aşa că a sunat la firmă şi a anunţat că îşi dă demisia. În cele din urmă a sunat la 112 şi a anunţat că autovehiculul de teren i-a fost furat.  
În urma cercetărilor poliţiştilor, a reieşit că bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a ieşit din tură şi a mers în cartierul Prundu, acolo unde locuieşte, dar nu s-a dus acasă. A rămas la un bar situat la câteva blocuri distanţă faţă de al său. A parcat şi a intrat să se „răcorească”. Bărbatul a stat câteva ore în local acolo unde s-a ameţit serios. Când a decis să meargă acasă, ştiind că a consumat alcool a decis să meargă pe jos şi să lase maşina acolo unde era parcată.
Marţi dimineaţă, la ora 6.30 când s-a trezit să plece la serviciu, inginerul a înmărmurit când a văzut că maşina de serviciu nu este parcată la blocul în care locuia, acolo unde o lăsa de obicei. Din cauză că înainte cu o seară se îmbătase zdravăn, nu îşi amintea nimic.
I-au trecut prin minte fel de fel de scenarii care l-au panicat într-atât încât a sunat la firmă să anunţe că îşi dă demisia pe motiv că nu a avut grijă de maşină şi i-a fost furată. Ca să găsească autovehiculul în valoare de circa 10.000 de euro, piteşteanul a apelat la 112 reclamând că i-a fost furat. Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 4 Piteşti. Oamenii legii au refăcut traseului reclamantului şi au găsit maşina parcată exact acolo unde fusese lăsată de el, în apropiere de bar! Ca urmare a celor constatate, poliţiştii l-au sancţionat cu 1000 de lei pentru apelare nejustificată la 112. După această întâmplare, ca să îşi piardă locul de muncă, omul a trebuit să îşi convingă şefii că a fost vorba de o greşeală şi să-l primească înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.