Jucătorii din Argeș nu au prins echipa etapei

0
0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Din păcate, în această rundă niciun jucător de la CS Mioveni sau FC Argeș nu au prins echipa, prestațiile celor două combatante fiind modeste și soldate cu înfrângeri, cu Farul și la Sepsi.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 2-a:
PORTAR
Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) – A dat siguranţă echipei prin intervenţiile sale, dovadă fiind şi faptul că a avut cel mai mare index Instat dintre portarii cu minute în runda a 2-a.
FUNDAŞI
Júnior Morais (Rapid / 36 de ani) – Folosit în premieră de către giuleşteni pe partea dreaptă, experimentatul fundaş rapidist a avut o evoluţie fără greşeală.
Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) – Pe lângă prestaţia ireproşabilă din defensivă, s-a remarcat iar la fazele fixe din careul advers, la una dintre ele pasând decisiv pentru singurul gol al meciului. A avut un procentaj de 100 % dueluri câştigate (11 din 11).
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) – A înscris primul gol din acest sezon. A ajuns la 31 de reuşite în 180 de jocuri strânse pe prima scenă.
Andres Dumitrescu (Sepsi OSK / 21 de ani) – A devenit un jucător important în sistemul gândit de Cristiano Bergodi. A făcut excelent ambele faze de joc.
MIJLOCAŞI
David Miculescu (UTA / 21 de ani, FOTO) – A fost în mare formă! A înscris de două ori şi a pus multă presiune pe apărarea adversă.
Cosmin Matei (Sepsi OSK / 30 de ani) – A transformat un penalty, deschizând drumul covăsnenilor spre o victorie categorică, apoi a oferit cea mai frumoasă pasă decisivă din această rundă.
Ioan Filip (U Cluj / 33 de ani) – Pentru a doua etapă la rând, Ioan Filip a fost cel mai bun jucător al clujenilor. După pasa decisivă din meciul cu FCSB, acum a reuşit primul gol în tricoul ardelenilor.
Benjamin Van Durmen (FC U 1948 / 25 de ani) – A făcut cel mai bun meci pe prima scenă din România. Graţie dublei reuşite, oltenii au învins deţinătoarea titlului.
ATACANŢI
Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani) – Cu un gol şi o pasă decisivă, puternicul vârf croat a avut un debut formidabil în tricoul Rapidului.
Adrian Petre (Farul / 24 de ani) – Introdus la pauză, a contribuit decisiv la victoria dobrogenilor cu o dublă.
ANTRENORUL ETAPEI
Mihai Teja (FC Botoşani / 43 de ani) – Instalat în această vară, a reuşit să formeze rapid un grup, alături de care a izbutit punctaj maxim în primele două runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.