Gașca de la Bruxelles a confiscat Europa și terorizează continentul pentru a-l putea controla

7
  • Din punctul meu de vedere

Nu duc grija Rusiei, pentru mine, societatea rusă înseamnă ceva opac, apăsător, de neînțeles. Dacă am vreo grijă, este pentru societatea occidentală, fiindcă aici trăiesc și aici vor trăi urmașii mei. Iar societatea occidentală mi se pare că o luat-o razna atât de mult încât mă sperie.
Iată câteva exemple recente de manifestări bolnave ale societății noastre.
Un ceas despre care se spune că ar fi aparţinut liderului nazist Adolf Hitler a fost vândut pentru 1,1 milioane de dolari la o licitaţie din SUA. Ceasul Huber, care a fost vândut unui ofertant anonim, prezintă o svastică şi are gravate iniţialele AH. Casa de licitaţii, care a mai vândut în trecut amintiri naziste, a declarat presei germane că scopul său este de a păstra istoria, scrie BBC.
Închipuiți-vă că licitația ar fi avut loc în Ungaria, ori în Rusia, nu în America. Presa mondială ar fi scris mii de articole despre înclinațiile naziste ale acestor țări. În America, este ceva normal să spui că ideea lui Viktor Orban că nu acceptă o ”rasă mixtă” în țara lui sugerează purificarea etnică și camerele de gazare, dar să tranzacționezi ceasul lui Hitler cu o sumă uriașă, adică să îl pui în valoare, înseamnă că ”păstrezi istoria”.
Este o schizofrenie.
Dacă acest gen de logică ar exista în familia mea și în grupul meu de prieteni, cred că aș înnebuni.
Express scrie că jucătoarea de tenis cu tată român Emma Răducanu este aspru criticată în Marea Britanie deoarece și-a angajat un antrenor de origine rusă. Răducanu a fost avertizată de Chris Bryant, membru al Parlamentului Britanic, că ar fi bine să renunțe la antrenorul Dmitry Tursunov deoarece e rus.
Chiar dacă englezii își motivează criticile pe motiv că Putin va folosi această situație în mod propagandistic, orice om normal vede că avem de a face cu o discriminare pe bază de etnie.
Manifestări ale unor derapaje mentale au fost observate și la noi, când marii noștri lideri au ținut să condamne discursul lui Viktor Orban de la Tușnad. Vorba Danei Budeanu, ” pentru a putea trece mai departe, exclud din start orice alăturare între declarațiile lui Orban și atrocitățile comise de naziști acum câteva decenii. De ce? Este penibil, ridicol și nu ma lasă creierul sa fiu atat de prost.”
Cum se explică asemenea nebunie?
Să fie frica de vină sau prostia, ori poate spiritul de gașcă al liderilor europeni, rupți de realitate ?
Este doar ipocrizie sau pur și simplu elita politică occidentală s-a scrântit la cap?
Cum vom putea supraviețui într-o asemenea atmosferă perversă și ce se urmărește de fapt de către cei care au generat-o și o întrețin ?
Trebuie să ne fie frică ?
Sâmbătă, am scris o notiță în care am încercat să răspund la toate aceste întrebări neliniștitoare.
x
Sunt foarte fericit că nu-mi e frică, în vreme ce liderii țării urinează în pantaloni de frică.
Mă abat de la valorile lor ”europene” cu o plăcere uriașă.
Gașca de la Bruxelles a confiscat Europa și terorizează continentul pentru a-l putea controla.
A-l controla pentru a-l preda mai departe, transatlantic.
Pentru că, la rândul ei, gașca se teme de gașca de peste ocean, deoarece acolo sunt banii mulți și hardurile pline cu informații compromițătoare, acolo sunt laboratoarele care scenarizează zi și noapte, până la firul de iarbă care crește pe vechiul continent.
Așa se face că oriunde deschizi televizorul, computerul sau telefonul descoperi doar ipocrizie, o ipocrizie groasă, slinoasă, murdară.
Oameni de altfel inteligenți biciuiesc Google pentru a găsi prin Main Kampf ceva care să semene măcar vagamente cu fraza lui Viktor Orban despre imigrația forțată și multiculturalismul artificial.
Oroare, strigă, cu mâinile ridicate spre templul bruxelez, preoții acestei noi religii menite să îl alunge pe Dumnezeu din ultimul colțișor al sufletelor europene.
Nu, nu are de ce să-mi fie frică de cei care pozând în iubitori de oameni de pretutindeni și-i urăsc și disprețuiesc pe cei apropiați lor, pe cei care vor să ne învețe că mama, tata, copilul, bunicii, dragostea sunt toxice, lucruri de care trebuie să ne descotorosim pentru a face loc demenței întrupate în lozinci.
Sunt puternici acum, precum puternici erau Stalin și Beria, Ana și Dej, Nicu și Leana, dar undeva, în sfânta alcătuire a universului, se coace și căderea lor, inexorabilă.
Fiindcă frumusețea lumii este infinită, iar dragostea toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
“Noi, liderii grupurilor politice din PE, condamnăm cu putere recenta declaraţie deschis rasistă a prim-ministrului Orban despre faptul că nu doreşte ca (europenii) să devină ‘popoare cu rasă mixtă’. Astfel de declaraţii inacceptabile, care reprezintă în mod clar o încălcare a valorilor noastre, prevăzute şi în tratatele UE, nu-şi au locul în societăţile noastre”, se menţionează în comunicatul adoptat de Conferinţa Preşedinţilor, din care fac parte liderii de grupuri şi preşedintele PE.
Care sunt acele valori ”prevăzute în tratate” ?
Vi le spun eu: frica, uniformizarea, izolarea, alienarea, moartea omului viu, așa cum îl știm și cum l-a lăsat Dumnezeu pe pământ.
Pentru ce mi-ar fi frică ?
Oda Bucuriei e imnul meu, nu al lor.
Gheorghe Smeoreanu
(Această rubrică apare în zilele de luni și joi)

7 COMENTARII

  1. Dacă am ajuns, pentru a susține „argumentele” din „editorial” (apropo, acesta este întrutotul acceptat de redacția Curierului, ori este valabil dictonul „ziarul sunt eu?”), să o cităm pe Dana Budeanu….

    • Delia Budeanu a lucrat la TVR.
      Dana Budeanu, prin postările sale foarte vulgare, poluează „media” românească.

  2. ” frica, uniformizarea, izolarea, alienarea, moartea omului viu ” … Covidu-i cel mai relevant acum !

  3. Dle Smeoreanu, după cum se observă, există mulți orbi care nu vor să vadă ori să accepte adevărul, inclusiv pe acela din editorial.
    Doar într-o țară a orbilor a putut ajunge Chiorul împăratul care și-a bătut joc de ea.

    Despre UE și NATO: unii spun că p’afară-i vopsit gardu’ și dacă ar fi știut de la început…

    Fapt divers: un om a fost ucis pe balconul său, de o dronă. Poate își merita moartea. Dar fără nicio judecată? Mă gândeam și eu…Că așa….

Comentariile sunt închise.