Și-a dat foc cu benzină!

0

Întâmplare şocantă ieri, în comuna Băbana, satul Ciobăneşti. Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, şi-a turnat benzină pe el apoi şi-a dat foc. A ajuns în stare gravă a Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Mama bărbatului, o femeie, în vârstă de 76 de ani, a fost la un pas de infarct după ce şi-a văzut fiul plin de răni. M. Sandu
Bărbatul în vârstă de 41 ani, locuieşte împreună cu mama lui. Nu este căsătorit şi nici nu are copii. Este cunoscut cu afecţiuni psihice. A fost internat de mai multe ori pentru tratament de specialitate. În urmă cu mai puţin de o lună, acesta a mai avut o tentativă de sinucidere, tot prin incendiere. A fost salvat şi s-a ales doar cu câteva răni. Ieri bărbatul a început din nou să-i vorbească mamei lui de sinucidere. I-a spus că o să-şi dea foc, iar biata femeie, speriată, a plecat în sat la un alt fiu de-al ei să îi ceară ajutorul. Credea că împreună vor reuşi să-l calmeze.

Arsuri pe 60% din suprafața corpului

În lipsa ei, bărbatul s-a dus în livadă, a turnat benzină pe el apoi şi-a dat foc. Hainele i s-au aprins imediat! A luat foc şi vegetaţia uscată din jurul său, focul extinzându-se cu repeziciune. Când femeia în vârstă de 76 dre ani a revenit în gospodărie a văzut nenorocirea. A avut și ea nevoie de îngrijiri medicale. Au fost chemaţi pompierii şi bărbatul a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital. „Pacientul a fost adus de un echipaj SMURD la Camera de Primiri Urgenţe. Avea arsuri gradele II şi III pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. A fost dus direct în sală ca să îi fie acordate primele îngrijiri. Este conștient, stabil. Se încearcă transferul acestuia la un spital de arşi din ţară.” a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Mamei i s-a făcut rău

Bărbatul are arsuri pe faţă, torace, mâini dar şi în zona genitală. Este în stare gravă şi medicii ar vrea să îl transfere la un spital din ţară unde pot fi trataţi pacienţi cu arsuri grave. „Incendiul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 1000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, afectând și câțiva pomi fructiferi dintr-o livadă. La fața locului, un echipaj SAJ a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin în vârstă de 76 de ani, care a suferit atac de panică.” au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.