”Avem nevoie de întăriri, cât mai urgent!”

1
0
  • Pelici după primul punct în 4 etape cu CS Mioveni

La finalul meciului cu FCSB, antrenorul principal al Mioveniului, Alexandru Pelici a făcut o scurtă analiză a jocului echipei sale și a spus că principalul lui FCSB cunoștea foarte bine cee ace putea face echipa sa.
”Am urmărit să spargem gheața. Domnul Dică, înaintea jocului, ne-a analizat foarte bine. Ne cunoaște bine. A fost la mai multe meciuri. Știa exact ce jucăm, doar că ei erau obligați să iasă, să vină sus, și am reușit să profităm de spațiile din spatele lor. Când am recuperat mingea după prima lor linie de pressing și am putut să verticalizăm, am avut situații bune. Lixandru este în continuare un obiectiv pentru CS Mioveni. Orice jucător bun reprezintă un obiectiv pentru noi.
Noi îl luăm cu drag. Nu eu am făcut negocierile transferul lui Rusu. Doar ce știu de la cei din administrație. E clar că ne dorim. E important să-și dorească și el să vină. Nu știu dacă vrea, în acest moment. Nu știu ce își dorește.
Dacă își dorește, noi îl așteptăm cu brațele deschise. Mai ales că este jucător U21. Avem nevoie de întăriri, cât mai urgent. E clar. Avem nevoie pe faza de atac. Când ajungem în momenetele acelea favorabile, trebuie să marcăm gol”, a declarat Alexandru Pelici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.