Meci la echipa care a terminat pe locul 3!

0
0
  • Superliga, Etapa 5: U Craiova – CS Mioveni, duminică ora 16:00

Pentru CS Mioveni urmează un nou meci de foc, în deplasare, la ocupanta locului trei în ediția precedent, Universitatea Craiova. Partida este programată duminică, la 16, la Severin, însă ar putea fi mutate luni, dacă oltenii ies din Conference League.
Oltenii nu au pornit prea bine în Superliga și după ceu au remizat în prima etapă cu Sepsi, acasă, 2-2, au continuat cu un egal, 1-1 la U Cluj, o înfrângere acasă, cu Rapid, 0-1 și o victorie în ultimul meci, 2-1 la FC U Craiova. Mioveniul se prezintă la acest meci după remiza și punctul de moral obținut cu FCSB, însă până la acest rezultat echipa lui Pelici a suferit 3 înfrângeri, 0-3 la Hermannstadt, 0-2 cu Farul și 2-4 la CFR. Sezonul trecut, oltenii au trecut de galben-verzi, în ambele aprtide într-o manieră categorică, câștigând 5-2 în Bănie și 3-0 în deplasare.
”Încheiem o serie de jocuri cu echipe angrenate în Cupele Europene. Ne așteaptă un meci greu. Încercăm să acumulăm puncte, cum am încercat și până acum. Am rămas cu satisfacția, după meciul cu FCSB că am luat un punct cu o echipă foarte foarte bună și cu regretul că am ratat acele ocazii pe final, și puteam câștiga” a spus antrenorul Pelici înainte de deplasarea de la Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.