Protest împotriva unui comentator sportiv

0
0

CS Mioveni nu a acceptat comentariul făcut de Costi Mocanu la Prima Sport în timpul meciului cu FCSB și a luat poziție.
Concret, jurnalistul a spus timpul meciului că primarul orașului ar trebui să se ocupe de investiții în oraș în loc să facă din CS Mioveni echipa sa pe care să o și conducă. Numai că jurnalistul nu prea a nimerit-o nici cu investițiile în oraș, nici cu implicarea lui Ion Georgescu în alcătuirea echipei, a lotului și a strategiei clubului.
CS Mioveni a postat site și facebook o scrisoare descrisă prin care îl invită pe comentatorul sportiv să vină în Mioveni să vadă ce investiții au fost făcute aici,și de-abia apoi să comenteze și să spună printre altele că echipa este deja retrogradată.
”Stimati domni comentatori sportivi , analisti si formatori de opinie in domeniul sportiv
Observam cu stupoare ca de la inceputul sezonului actual de fotbal – Superliga, echipa C.S. Mioveni este supusa, constant unui atac mediatic, rar intalnit in anii precedenti. Zi de zi, in fel si fel de comentarii aparute in studiourile TV, C.S. Mioveni este considerata una dintre echipele deja retrogradate. Totodată primarul orasului Mioveni, domnul Ion Georgescu este atacat virulent ca sprijina fotbalul.
Domnilor, in primul rand, dupa cum ne pricepem noi, echipele retrogradate se stabilesc la finalul campionatului si nu in timpul lui.
In al doilea rand, faptul ca la TV suntem deja etichetati retrogradati, nu aduce nimic bun din punct de vedere psihic pentru fotbalisti. De ce nu ne lasati sa jucam asa cum putem noi (sezonul trecut ne-am salvat fara a disputa macar barajul), sa facem sau sa nu facem puncte si abia apoi sa vedem unde ne situam.
Acum, un alt subiect ”sensibil’’ pentru domnii din studiouri: primarul Ion Georgescu.
Nu mai departe de acum cateva zile (in timpul meciului CS Mioveni – FCSB) comentatorul Costi Mocanu a pornit un atac virulent asupra edilului din Mioveni. L-a acuzat ca nu baga bani in investitii, ci in echipa de fotbal pe care o controleaza.
Ei bine, daca nu stie, orasul Mioveni are destule investitii cu care alte orase s-ar mandri zi de zi.
Nu stim cate orase au un spital nou, ultramodern construit cu multa truda.
Domnilor este SINGURUL SPITAL CONSTRUIT DUPA REVOLUTIE
Il invitam pe domnul Costi Mocanu sa vina in orasul nostru. Sa se plimbe prin centru, sa intre in noua Sala a Sporturilor (apreciata de toate Federatiile Sportive din Romania) sa viziteze Bazinul Olimpic de Agrement, sa observe spectacolul feeric din timpul sarbatorilor de iarna… Sa discute, aleator, cu cetatenii orasului si abia apoi sa eticheteze Mioveniul .
Sa faca toate acestea sa stea apoi de vorba, daca vrea, cu primarul si la final daca considera ca fotbalul impiedica dezvoltarea orasului este indreptatit la orice comentarii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.