A lovit-o trenul şi a scăpat cu viaţă!

0
0

O femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost la un pas de moarte după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren. Soarta a fost de partea şoferinţei care a scăpat nevătămată, dar cu o sperietură zdravănă. Conducătoarea auto a primit o amendă de la poliţişti. 
Lenuţa B., în vârstă de 63 de ani, din Curtea de Argeş, se afla ieri la volanul unui Volkswagen Golf, pe strada Regimentului din localitatea amintită. Maşina a fost lovită de trenul personal. Din fericire, în momentul impactului autoturismul a fost proiectat în afara căii ferate. La sosirea echipajelor de pompieri şi de poliţie, şoferiţa ieşise din maşină. Nu era rănită, dar era foarte speriată. „În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tren de tip automotor pentru transport pasageri, care se deplasa pe ruta Pitești -Curtea de Argeș.
Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare. În urma abaterii constatate, conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsură complementară de 6 puncte penalizare.” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.