Pacient căzut de la etajul 6 al Judeţeanului!

0
0

Tragedie ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Un pacient internat la Secţia Cardiologie s-a prăbuşit de la etajul 6 al clădirii şi a murit pe loc. Omul suferea de insuficienţă cardiacă gravă. Poliţiştii au demarat o anchetă urmând să stabilească dacă este vorba de un accident sau de sinucidere. 
Pacientul era internat de marţi 16 august la Secţia Cardiologie, la etajul 6. Se spune că Ionel Doru V., de 58 de ani, era singur în salon. Acesta s-a prăbuşit de la fereastra salonului în care era internat, în curtea interioară. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti au sesizat Poliţia. „În după-amiaza zilei de 21 august a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un reprezentant al unei unități medicale, cu privire la faptul că o persoană care se afla internată la unitatea medicală ar fi căzut de la etajul 6 al clădirii. Din păcate, persoana în cauză, identificată că fiind un bărbat de 58 de ani, din Costești, a decedat. Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art. 192 din Codul Penal”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cursul anchetei. Oamenii legii cercetează atât posibilitatea unui accident dar şi cea a sinuciderii.

A avut dese internări

La rândul lor reprezentanţii SJU Piteşti a transmis: „Personalul Unității de Primiri Urgențe a fost sesizat pentru a interveni în cazul unui pacient căzut de la etajul șase al instituției. Pacientul, cunoscut cu patologie cardiacă gravă, internat de o săptămână în Secția de Cardiologie, prezenta o evoluție cu ameliorarea simptomatologiei, urmând să fie externat zilele următoare. Pe parcursul internării nu a pus probleme deosebite, nu a prezentat agitație, nu era cunoscut cu afecțiuni psihiatrice. Acesta fusese internat, în repetate rânduri, în Secția Cardiologie, pentru acutizări ale bolii de fond. Anchetatorii vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Conducerea SJUP regretă tragicul incident și transmite condoleanțe familiei îndoliate.” a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.