Festivitate emoționantă, la aniversarea CS Dacia

0
  • Echipa de handbal a fost prezentată în cadrul Cupei Adrian Ștefan

Luni, Sala Sporturilor din Mioveni fost gazda unui eveniment de excepție. Clubul, CS Dacia Mioveni 2012 a aniversat 10 ani de la înființare și s-a desfășurat și prima ediție a Cupei Adrian Ștefan la handbal.
Prim parte a serii a fost dedicate aniversării clubului. Cu aceaastă ocazie, a fost prezentată pe scurt activitatea clubului, care are în componență 7 secții și a fost elogiată activitatea în cei 10 ani de activitate.
Tototdată s-au acordat o serie de diplome și plachete menite să marcheze implicarea în sportul din Mioveni a mai multor factori. A urmat apoi momentul emoționant și anume prezentarea Cupei Adrian Ștefan, Conducerea clubului și autoritățile au hotărât înființarea acestei competiții în memoria celui care a fost președinte la club timp de 5 ani, din 2015 până în 2020 și care a decedat, fiind bolnav. 0
După prezentarea competiției, a urmat prezentarea lotului de handbal al CS Dacia Mioveni, cu care va fi abordat noul sezon de Liga Florilor, iar apoi a avut loc amicalul Daciei cu Activ Prahova, câștigat de gazde cu 30 la 17.