Doar un punct luat de galben-verzi la Ploiești

0
0
  • Superliga, Etapa 7: Petrolul – CS Mioveni

CS Mioveni s-a întors cu un punct din deplasarea de la Petrolul Ploiești, la meciul de debut al lui Flavius Stoican pe banca echipei argeșene. Partida s-a terminat 0-0, dar ocaziile au aparținut oaspeților.
În prima repriză au fost șuturile periculoase ale lui Blănaru și Oancea, după care Buziuc a recuperate în careu deposedându-l pe portarul advers, dar nu a reușit continuarea care trebuie pentru a ieși și gol din această fază. Balaru a avut și el o pătrunere în forță și un șut puțin peste, iar apoi Lixandru a nimerit bara transversală după un corner.
În prima repriză VAR-ul a analizat patrei posibile penaltiuri pentru Mioveni, dar nu s-a dat niciunul. Și în repriza secundă Mioveniul a fost mai periculoasă, iar după ce Oancea a pătruns în dribbling și din poziție bună a șutat slab, Antal a reușit să deschidă scorul plecând dintr-o poziție la limită. După marcarea golului, tușierul a arătat off-side, iar intervenția VAR a confirmat până la urmă decizia.
CS Mioveni a acumulat două puncte în Superligă și are acum, marți, meci acasă cu UTA, iar vineri în deplasare la Sepsi Sf Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.