Medici cazaţi în condiţii mizere!

0
0



Oamenii din prima linie, aşa cum i-a numit Smiley, eroii, care sunt pregătiţi să schimbe lumea, au avut nevoie de ajutor, iar strigătele lor au ajuns până la urechile prefectului Emanuel Soare, iar acuzaţiile medicilor aflaţi în prima linie la Spitalul Câmpulung au avut un singur sens, acela al unei schimbări radical.


Medicii detașați la Spitalul Câmpulung stau în condiții de Evul Mediu puse la dispoziție de primăria Câmpulung. Se pare că acele camere de protocol, au fost lăsate de izbelişte, iar acum, în situaţia dată, au fost date spre folosinţa unor medici, aşa, fără nicio îmbunătăţire. Consilierii locali au cerut ca aceste locuințe să fie inventariate și reabilitate, dar s-a pus accent pe alte lucruri, pe lucrări de reabilitare care nu au fost finalizate nici până în ziua de astazi. Mai spun medicii că la spitalul Câmpulung se refuză sponsorizările. Medicilor li se impune să aducă sponsorizări, iar atunci când aceștia primesc o sponsorizare conducerea spitalului refuză să pună parafa pe contractele de sponsorizare, încurcând firmele care fac acest gest de caritate. Mai mult decât atât medicii pensionari care încă mai profesează în număr mare la spitalul Câmpulung sunt în concediu medical de frica Covid-19, sperând probabil ca ei să fie ci care sting lumina şi închid uşa, după ce, toţi ceilalţi vom fi murit!
Mai nou, prin spital se vehicular idea că managerul, sau fostul manager, Nicolae Alexe, vroia să refuze și aparatul performant de testare Covid 19. Probabil directorul Nicolae Alexe consideră acest lucru, prea multă bătaie de cap, iar personalul de la laborator trebuie instruit în acest sens, și sunt alte sume de bani cheltuite, și cum dumnealui se plânge de bani permanent nu găsește altă soluție, decât un NU categoric. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.