Un tată intervine brutal după cearta copiilor!

0

O ceartă între copii a escaladat și a ajuns în atenția polițiștilor. Tatăl unuia dintre minori s-a dus la Gara Sud Pitești să îi dea o lecție celui care i-a amenințat fiul, un băiat de 13 ani. În timpul discuţiei pe care avut-o cu el, bărbatul l-a bruscat şi i-a vorbit extrem de vulgar. În acelaşi timp a sunat la 112 să-i dea pe „vagabonzi” pe mâna Poliției. A fost filmat de ceilalți copii, martori la scenă. Câteva ore mai târziu, tatăl celui agresat verbal a depus plângere la Secţia 4 Piteşti.  
Cearta a început după ce un minor, în vârstă de 13 ani, l-a ameninţat pe altul, de aceeaşi vârstă, la telefon. Altercaţia a ajuns la urechile tatălui celui ameniţat care a decis să rezolve singur problema. S-a dus la Gara de Sud, acolo unde se afla un grup de copii, între ei şi „agresorul”. S-a dus direct la el să-i ceară socoteală. Martori la scene, prietenii băiatului de 13 ani au filmat totul. „ Mamă, îmi vine să te bag prin geamurile alea, dar mă abţin. Stai să vină Poliţia, să o scoată ei la capăt, să te linişteşti în faţa lor, te duci la părinţii tăi la uşă, după-aia stăm e vorbă altfel, că ne mai întâlnim.” se aude pe înregistrare bărbatul. Chiar dacă realizează că scenele au loc într-un loc public, continuă cu ameninţările. „Sunt prea mulţi oameni, dar ne întâlnim şi separat. De no-i mătura eu cu tine, ditamai animalul…” Vizibil enervat la culme, bărbatul începe să vorbească vulgar. În toiul acestor scene pune mâna pe telefon şi sună la 112, cerându-le oamenilor legii să se deplaseze în Tudor Vladimirescu pentru nişte „vagabonzi”.

Celălalt tată a făcut plângere

La sosirea echipajului de Poliţie copilul bruscat nu mai era. Oamenii legii, neştiind ce s-a întâmplat îi spus bărbatului că poate să depună plângere împotriva minorului care i-a ameninţat fiul. Seara în jurul orei 21.00 la Secţia 4 Poliţie Piteşti s-a prezentat tatăl băiatului bruscat de părintele furios. Omul a văzut imaginile filmate de copii şi a făcut plângere împotriva bărbatului care şi-a făcut singur dreptate. „Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați , în după-amiaza zilei de ieri, 31 august a.c., de către un bărbat, cu privire la faptul că, are o stare conflictuală cu mai mulți tineri, în zona Gării Sud Pitești, ca urmare a faptului că aceștia ar fi adresat injurii, la telefon, în cursul zilei, fiului său.
În urma activităților desfășurate de polițiștii sosiți la locul indicat, conflictul a fost aplanat, nefiind sesizate fapte de natură penală. Ulterior, în seara zilei de 31 august a.c., tatăl unuia dintre minorii implicați s-a prezentat la sediul poliției, unde a formulat plângere prealabilă. Având în vedere locul unde s-a petrecut evenimentul, plângerea va fi înaintată, spre competentă soluționare, Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.