Noi reparații în școli din grădinițe

1

Deși noul an școlar a început, în unele școli şi grădiniţe din Piteşti vor fi demarate lucrări de reparați. Vorbim aici de reparații curente, care se fac la solicitarea directorilor unităţilor de învăţământ în tot timpul anului. Lucrările sunt efectuate astfel încât să nu fie perturbată activitatea școlară. 
„Lucrările de reparații și modernizare în școli sunt permanente, pentru că ne dorim ca baza materială să fie întreținută perfect, astfel ca actul educațional să fie calitativ!
Municipalitatea răspunde prompt solicitărilor directorilor de instituții școlare, monitorizează nevoile și intervine cu grija de a nu perturba procesul de învățământ. Am semnat pe 2 septembrie 2022, cu executantul – David General Global, contracte de reparații pentru 7 unități de învățământ, cu termen de execuție în 2 luni! Valoarea contractului este de 616 099,76 lei fără TVA.
Beneficiarii sunt: G.P.P. „Aripi deschise”, Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Școala Gimnazială „Traian”, Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”. Tot astăzi, am semnat cu trei firme de proiectare – North Muntenia Architecture, Contrast Creativ și Mentor Building – și contractele de proiectare, în valoare totală de 87 500 lei fără TVA, pentru viitoare lucrări în alte 25 de unități de învățământ: grădinițe, școli și licee!” a transmis primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.