Şantaj la amantă!

0

Un individ, cu antecedente periculoase, a fost reţinut sub acuzaţia de şantaj. Bărbatul a ameninţat o piteşteancă, pentru a o convinge să reia relaţia cu el. Acesta i-a cerut şi o sumă de bani, ca să nu facă publice nişte filmuleţe în care ea apărea în ipostaze ruşinoase. Trecutul lui i-a determinat pe poliţişti să-l reţină.  
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către o femeie din Pitești, cu privire la faptul că un bărbat cu care anterior a avut o relație a amenințat-o cu darea în vileag a unor fapte compromițătoare. Reclamanta susţinea că individul i-a cerut bani ca să nu divulge relaţia lor, ea fiind căsătorită. În plus, femeia a le-a povestit oamenilor legii că individul i-a propus să reia relaţia şi a ameninţat-o cu moartea dacă nu o va face. Mai mult, bărbatul a anunţat-o că o să-i dea foc la casă, în caz contrar.

Ameninţa că dă foc locuinţei

Anchetatorii au stabilit că individul este Teodor G., de 49 de ani, din comuna Negraşi. Bărbatul a fost plecat o vreme în străinătate şi când s-a întors a avut o relaţie cu piteşteanca. Femeia este măritată şi se întâlnea periodic cu amantul. În timpul poveştii lor de dragoste, femeia i-a trimis câteva filmuleţe în care ea apărea dezbrăcată şi în ipostaze intime. Când s-au certat, bărbatul a început să o ameninţe ca va posta înregistrările fierbinţi pe conturi de socializare. I-a cerut să se împace iar refuzul femeii l-a înfuriat mai tare. A trecut la ameninţări şi i-a cerut suma de 700 de lei ca să şteargă înregistrările. Piteşteanca s-a speriat şi a apelat la ajutorul poliţiştilor punând la dispoziţie mesajele de ameninţare. După ce au identificat autorul poliţiştii şi-au dat seama că bărbatul are antecedente similare. În urmă cu mulţi ani, după ce s-a despărțit de concubină, a ameninţat-o cu moartea ca să o convingă să se împace. Refuzul l-a scos din minţi şi după ce a bătut-o, i-a incendiat locuinţa fostei concubine.
„Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r ieri) să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.