17 goluri și 5 bare în 7 meciuri!

0
0
  • Superliga – Retrospectiva etapei a 9-a

Etapa a 9-a a Superligii a adus prima victorie pentru Mioveni în campionat, dar și o nouă înfrângere acasă pentru FC Argeș. A fost o rundă care ne-a oferit 17 goluri și 5 bare (în 3 jocuri), cu un ultim joc în Craiova și Farul supespectaculos.
Un meci, cel dintre FCSB și CFR a fost amânat, ambele echipe fiind angrenate în Conference League.

Spesi – CS Mioveni 0-1

CS Mioveni a obţinut primul succes din acest sezon, câştigând cu 1-0 la Sfântu Gheorghe cu Sepsi. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 53 de Blerim Krasniqi. În prima repriză gazdele au trimis o data, balonul în bară. Blerim Krasniqi a ratat în etapa precedentă un penalty în finalul meciului cu FC UTA Arad.

U Cluj – FC U Craiova 1-1

FC U Craiova nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1, în meciul disputat la Mediaş cu U Cluj. „Alb-negrii” au deschis scorul prin autogolul lui Radu Negru (29), la şutul lui Ioan Filip. „Alb-albaştrii” au egalat în finalul primei reprize, prin Gabriel Iancu (45+2), din lovitură liberă de la circa 20 de metri. Ardelenii au avut două bare prin Ely Fernandes (35) şi Alex Chipciu (59) iar craiovenii au trimis o dată mingea în bară, prin André Duarte (49).

FC Voluntari – Rapid 0-1

Rapid s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul disputat în deplasare cu FC Voluntari. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 60 de atacantul croat Marko Dugandžić, care a deviat la colţul lung o centrare primită de la Alexandru Ioniţă II. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, în care a înregistrat 2 egaluri şi 4 înfrângeri.

Petrolul – FC Botoșani 2-1

Petrolul a învins-o acasă cu 2-1 pe FC Botoşani şi a urcat pe locul 3 în clasament. Golurile „lupilor galbeni” au fost înscrise de nigerianul Christian Irobiso (22) şi Gheorghe Grozav (64). Golul „roş-alb-albaştrilor” a fost marcat de olandez Shaquill Sno (90+1).

UTA –Chindia 1-1

UTA a remizat 1-1, pe teren propriu cu Chindia. Dâmboviţenii au deschis scorul cu multă şansă, în minutul 44, când închizătorul rus Rasambek Akhmatov a şutat de la 30 de metri, mingea a fost deviată în bară de Dragoş Balauru, iar apoi a intrat în plasă din capul portarului arădean. „Bătrâna Doamnă” a egalat în finalul jocului, prin fundaşul central Alexandru Benga (86), în urma unui corner. „Alb-roşii” au avut şi o bară, în minutul 72, când Alexandru Stahl a şutat în transversală din mijlocul careului.

FC Argeș – Hermannstadt 0-1

FC Argeș a pierdut cu 1-0 meciul disputat în Trivale cu FC Hermannstadt. Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Paraschiv (89), cu un şut scăpat printre picioare de portarul Cătălin Straton. Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu continuă parcursul incredibil din acest debut de sezon, fiind neînvinsă după cele 8 etape disputate.

U Craiova – Farul 4-3

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon regular a avut loc la Drobeta Turnu Severin. Partida a avut multe greşeli şi execuţii de fineţe, precum şi răsturnări de scor. Golurile au fost marcate de Jovan Marković (26, 66), Andrei Ivan (44), Dan Nistor (71), respectiv Vlad Morar (2), Gabriel Torje (33, 41). Dobrogenii au înscris al doilea cel mai rapid gol al sezonului în Superligă, prin Vlad Morar (2), după 67 de secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.