ANAF instruiește membrii Camerei de Comerț

0
0

Membrii Camerei de Comerț și Industrie Argeş vor primi clarificări referitoare la modificările legislative privind impozitul pe profit, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, taxa pe valoarea adăugată și impozitul pe dividende aplicabile de la data de 1 ianuarie 2023.  
Astfel, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, la inițiativa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeş, organizează miercuri, 14 septembrie la ora 11,00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, din Pitești o întâlnire cu tema: “Noutăți fiscale aplicabile începând cu data de 01 ianuarie 2023 (impozitul pe profit, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, taxa pe valoarea adăugată, impozitul pe dividende)”.
Acestea sunt aprobate aprobate prin Ordonanța Guvernului nr. 16 din 15 iulie 2022, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative şi alte măsuri financiar-fiscale. Contribuabilii argeșeni mai trebuie să știe că lista seminariilor web organizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală se regăsește pe site-ul A.N.A.F., la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.